İZMİR / KEMALPAŞA - Halilbeyli Hatice Ali Katrancı İlkokulu

Ara

Serbest etkinlik saati kapsamında okul öğrencilerimize  resim tamamlama çalışmaları  dağıtıldı. Yaratıcı  düşünmeyi arttırıcı  çalışmamız da öğrencilerimiz düşüncelerini  resmetti.

Ara

4.sınıf öğrencilerimiz Evrensel Çocuk müzesini ziyaret etti.

Ara

12-18 Aralık Yerli Malı haftası etkinlikleri kapsamında  anasınıfı A şubesi öğrencileri evden getirdikleri yerli ve sağlıklı yiyecekleri arkadaşları ile paylaşmanın mutluluğunu yaşadılar. Beslenmenin tutumlu olmanın paylaşmanın ve Türk mallarını kullanmanın önemini öğretmenleri rehberliğinde yaptıkları etkinliklerle öğrendiler.

Ara

Okulumuz 3.sınıf öğrencileri İzmir Atatürk  Anı Evi ve Çocuk Müzesini ziyaret etti .

Ara

Okulumuz 2-B  sınıf öğretmenimiz Gamze Batur ve öğrencilerinin yapmış olduğu Türkçe Panosu çalışması’ Eş Anlamlı Kelimeler’ ve ‘Zıt Anlamlı Kelimeler’ konusunda gerçekleştirilmiştir.

Ara

‘Sözlük Özgürlüktür’ projesi kapsamında okulumuz 2-B sınıfı öğrencileri öğretmenleri  Gamze Batur rehberliğinde İstiklal Marşı konulu sözlük çalışması yaptı .

Kas

Kitap okuma yarışmasında başarı gösteren öğrencilerimiz ödüllendirildi.

Kas

Okulumuzda 20 Kasım Çocuk Hakları Günü  Programı yapıldı.

Kas

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete irtihalinin 85.yıldönümü dolayısıyla okulumuzda 10 Kasım Atatürk’ü Anma Programı düzenlendi.